Thursday, February 08, 2007

uusivuosi ja uudet kujeet -klisee toimii vieläkin!

Jeesus järjesti mahtavat uuden vuoden juhlat...Saatiin Mellilästä yks leirikeskus neljäksi päiväksi ILMAISEKSI käyttöön, ja siellä juhlistettiin loppuvuotta ja uuden alkua 30 ihanan ystävän kanssa. Paljon rukousta, ylistystä, fellowshippiä, saunomista, keskusteluja, raketteja ja RUOKAA! Jeesus nimittäin teki ruokkimisihmeen... Samana päivänä kun "leiri" alkoi, eräs mies soitti Juhalla (joka järjesti tän uuden vuoden), että tiedätkö ketään, joka tarvis pakettiautollisen ruokaa, olis leipiä, lihaa, pullaa, leikkeleitä jne jne ILMAISEKSI! Tyyppi ajoi vielä ruokalastin suoraan leirikeskuksen pihaan! Siinä ratkes meidän ruokaongelmat, kun ei oikeen tiedetty miten epämääräinen nyyttäriperiaate toimii nejän päivän ajan :).
Oon huomannut tässä viime vuosina, että tällaiset ihmeet on enemmän sääntö kuin poikkeus, kun hengailee Jeesuksen kanssa. Aikataulut, ruuat, raha ja muut tarpeet täyttyy yllättävillä ja monesti hauskoilla tavoilla. " Älkää siis murehtiko: 'Mitä me nyt syömme?' tai 'Mistä me saamme vaatteet?' Tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne tietää kyllä, että te tarvitsette kaikkea tätä. Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin." Mat.6:31-33
**
Mä koin loppuvuodesta, että Jumala valmistaa mua johonkin uuteen mihin mä siirryn nyt vuodenvaihteessa...Mulle tää vuosi tulee olemaan jollain lailla palvelemisen vuosi ja kasvua sitä kautta. Melkoista hässäkkää tää onkin ollut, intensiivistä myllerrystä sisällä ja ympärillä :). Mutta jännittävää mitä kaikkea vuosi 2007 tuo tullessaan :)!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home